Hur funkar det?

Enligt skatteverkets regler har du möjlighet att dra av 50% på arbetskostnaden för IT-Support. 25.000 kr per år för dig under 65 år och 50.000 kr per år för dig över 65 år. Som kund ansvarar du för att du har möjlighet att använda RUT-Avdrag och ej använt upp det belopp du har per år. Fråga oss om du känner dig osäker på hur det fungerar med RUT.

Fungerar inte datorn, skrivaren, det trådlösa nätverket eller e-posten? Behöver du hjälp med installation, felsökning eller inkoppling av trådlös router, skrivare eller mobilt bredband. Skanna och rensa datorn från virus och trojaner, återställa datorn till sitt ursprungliga skick. Snabba upp och åtgärda en långsam dator ellr ett långsamt internet.

Oavsett vilken form av Datasupport, datorhjälp, datorservice du behöver kan jag hjälpa dig antingen på plats eller över telefon. Inget uppdrag är för litet eller för stort Med 20 års erfarenhet och ständig uppdatering på området hjälper jag privatpersoner och företag.

Den 1 augusti 2016 trädde det nya RUT-avdraget för IT-tjänster
i kraft vilket innebär att du som privatperson får ruttjänsterna till halva priset.

Vad kan vi göra då?

DATORSERVICE

Vi går igenom din dator. Du får ett kostnadsförslag, och vi lagar, snabbar upp och uppgraderar, eller hjälper dig föra över informationen till en ny dator.

DATORHJÄLP

Datorhjälp i ditt hem eller företag. Du får hjälp med dina datorproblem på plats, och slipper släpa datorprylar över halva staden. Inget problem är för stort eller för litet.

VIRUSRENSNING

Är din dator ovanligt långsam och reklam poppar upp överallt? Du kan ha fått datorvirus eller annan malware. Vilken variant av skadlig programvara du än har, så hjälper vi dig att få bort den.

Du får hjälp med dina IT-problem, så att du kan fokusera på det du gör bäst. Kontakta oss gärna och fråga hur vi kan hjälpa dig att effektivisera ditt arbete.

“Använde mig av Be-it och fick fantastiskt bra, snabb och flexibel hjälp! Mycket kunnig och trevlig personal. Högsta betyg!”
CLAES - TORSLANDA

“Mycket professionellt, snabbt och smidigt. Det överträffade mina förväntningar.”

MARIA - TORSLANDA/HÖNÖ

“Effektiv, trevlig och kompetent!”

GUNNAR - TORSLANDA

Kontakta oss

OCH BERÄTTA MER

Goda relationer är viktigt och vi ser gärna att vi blir en långvarig samarbetspartner där vi hjälper er att utveckla ert företag med våra trygga och effektiva lösningar. Kontakta oss nu, vi svarar gärna i telefon 08.30 – 17 måndag till fredag. E-post besvarar vi så fort som möjligt.